Opening

De leerlingen van Integraal Kindcentrum (IKC) Magenta zijn in mei enthousiast begonnen met de lessen in het nieuwe gebouw aan de Langestraat. IKC Magenta is duurzaam gebouwd; er is gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Het IKC biedt aan elk kind tussen 0 en 12 jaar de mogelijkheid voor ontwikkeling, ontdekking en ontmoeting. Ieder kind heeft unieke kwaliteiten en daarnaast meestal persoonlijke uitdagingen. Binnen het Kindcentrum wordt ieder kind daarom persoonlijk begeleid en wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Daarnaast zijn wij samen met het naast gelegen Twickel College Delden bezig om onderwijs voor leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar vorm te geven. Dit is nog in ontwikkeling.
Door corona was er eerder nog geen gelegenheid om een officiële opening te organiseren. Dat kan nu wel maar dan uiteraard in aangepaste vorm. We willen u graag mee laten kijken met alle mogelijkheden die IKC Magenta te bieden heeft.
Ouders van onze leerlingen krijgen hiervoor de mogelijkheid tussen 10.00 uur en 13.00 uur (graag intekenen via schoolwapps).
Overige belangstellenden zijn van harte welkom tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Intekenen kan via www.hofvantwente.nl/magenta26-9 er wordt hierbij gewerkt in tijdssloten van 30 minuten.
Wij ontmoeten u graag op zaterdag 26 september.
U vindt IKC Magenta aan de Langestraat 118B, 7491 AK Delden.
U bent van harte welkom.
Namens bestuur, directie en personeel van IKC Magenta,
Mariël van Loenen, directeur onderwijs IKC Magenta
Nina Brouwer, manager kinderopvang
Media
  • Uitnodiging IKC Magenta