BSO 

Heb je opvang voor of na school en tijdens vakanties nodig? Dan ben je van harte welkom bij Ludiek, kinderopvang op z’n leukst!

Voor- en naschoolse opvang
Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte jouw vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan… lekker spelen! Verkleden als piraat, ridder of prinses. Het mooiste vliegtuig bouwen van lego of samen een modeshow organiseren. Dollen met je vrienden, buiten een hut bouwen, met z’n allen voetballen. Of gewoon rustig een boek lezen of een spelletje doen; dat kan natuurlijk ook. Want na schooltijd is het tijd voor ontspanning.

Openingstijden en kosten
De BSO is bedoeld voor kinderen uit het basisonderwijs (vanaf vier jaar tot en met het einde van de basisschool). Opvang is vanaf einde schooltijd tot 18.00 uur. Ook voor school, tijdens studiedagen en vakanties regelt Ludiek BSO. Omdat er in de vakanties vaak minder kinderen naar de opvang komen, worden er kinderen uit verschillende locaties van de Kinderopvang Ludiek opgevangen op één centrale locatie.

Wel zijn er kosten verbonden aan de buitenschoolse opvang. Een deel van deze kosten kun je terugkrijgen via de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst.

Op de website van kinderopvangludiek vind je meer informatie en kun je jouw kind aanmelden.